Hangisi Al Pacino tarafından canlandırmış bir sinema karakteri değildir

Hangisi Al Pacino tarafından canlandırmış bir sinema karakteri değildir
Hangisi Al Pacino tarafından canlandırmış bir sinema karakteri değildir sorusunun cevabını vereceğiz.

Soru : Hangisi Al Pacino tarafından canlandırmış bir sinema karakteri değildir  

A- Tony Montana
B- Michael Corleone
C- Travis Bickle
D- Frank Slade

Doğru Cevap: Travis Bickle

Alfredo James Pacino ("Paçino" olarak okunur) (25 Nisan 1940, New York), Oscar ödülüne sahip İtalyan kökenli Amerikalı sinema ve tiyatro oyuncusudur. Alfredo James Pacino, New York’un Doğu Harlem mahallesinde 25 Nisan 1940’da doğdu. İtalyan-Amerikan çift Rose Gerardi ve Salvatore Pacino’nun 4. çocuğuydu. Kendisi 2 yaşındayken ailesi boşandı. Annesi ile beraber Corleone, Sicilya, İtalya’dan gelen göçüp Bronx’a gelen aile üyeleri Kate ve James Gerardi ile beraber yaşamak için Bronx’a taşındı. Pacino’nun babası da San Fratello, Sicilya, İtalya’lıydı ve bir boşanmalarının ardından bir sigorta şirketinde çalışmak için Covina, Kaliforniya’ya taşındı.

Travis Bickle , Martin Scorsese'nin yönettiği 1976 yapımı Taxi Driver filminin kahramanı olan kurgusal bir karakterdir . Karakter, filmin senaristi Paul Schrader tarafından yaratıldı .

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.