Hangisi ateş, su ve toprakla birlikte günümüzde Çin astrolojisinde de kullanılan eski Çin öğreticisindeki Wu Xing içerisinde

Hangisi ateş, su ve toprakla birlikte günümüzde Çin astrolojisinde de kullanılan eski Çin öğreticisindeki Wu Xing içerisinde
Hangisi ateş, su ve toprakla birlikte günümüzde Çin astrolojisinde de kullanılan eski Çin öğreticisindeki Wu Xing içerisinde sayılan evrenin temel bileşenlerinden biridir sorusunun cevabını vereceğiz.

ATV’nin vazgeçilmez yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster? 29 Temmuz 2022 Cuma yeni bölümü ile ekranlarda izleyicileri ile buluştu. Kenan İmirzalıoğlu’nun sunumu ile yayınlanan yarışmada yarışmacıya sorulan sorunun cevabı merak konusu oluyor.

Soru : Hangisi ateş, su ve toprakla birlikte günümüzde Çin astrolojisinde de kullanılan eski Çin öğreticisindeki Wu Xing içerisinde sayılan evrenin temel bileşenlerinden biridir

A- Tahta
B- Işık
C- Hava
D- Karanlık

Doğru Cevap: Tahta

Eksik bir kè döngüsüne wǔ döngüsü denir ve kè döngüsünün tersidir. Wǔ döngüsü için yaygın fiiller "hakaret" veya "zarar" içerebilir. Wǔ döngüsündeki faz etkileşimleri şunlardır:

  • Ahşap matlaşır Metal
  • Metalin enerjisini keser (metaller ısıyı uzaklaştırır)
  • Yangın buharlaşır Su
  • Su çamurları ( veya istikrarsızlaştırır) Toprak
  • Toprak çürür Tahta (odun üzerindeki aşırı toprak, ahşabı çürütebilir)

43
0
43
0
1
43
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
1 Yorum