Hangisi bir atasözüdür, her çok azdan olur

Hangisi bir atasözüdür, her çok azdan olur
Hangisi bir atasözüdür sorusunun cevabını vereceğiz. Her az çoktan olur, her çok azdan olur, her azdan çok olmaz, her çoktan az olmaz hangisi atasözüdür?

ATV’nin vazgeçilmez yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster? 29 Temmuz 2022 Cum yeni bölümü ile ekranlarda izleyicileri ile buluştu. Kenan İmirzalıoğlu’nun sunumu ile yayınlanan yarışmada yarışmacıya sorulan sorunun cevabı merak konusu oluyor.

Soru : Hangisi bir atasözüdür

A- Her az çoktan olur
B- Her çok azdan olur
C- Her azdan çok olmaz
D- Her çoktan az olmaz

Doğru Cevap: Her çok azdan olur

Her çok azdan olur atasözünün anlamı nedir, bir bütün parçalardan, unsurlardan meydana gelir. Dereyi dere yapan yağmur damlaları ise, denizi deniz yapanda diğer akarsulardır. Çok dediğimiz şeyler, azların birikmesiyle meydana gelmiştir. Çoğu elde etmek için azları biriktirmeye önem verilmelidir.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.