Hangisi bir biber çeşidine verilen adlardan değildir

Hangisi bir biber çeşidine verilen adlardan değildir
Hangisi bir biber çeşidine verilen adlardan değildir sorusunun cevabını vereceğiz.

Soru : Hangisi bir biber çeşidine verilen adlardan değildir  

A- Kapya
B- Aysberg
C- Çarliston
D- Jalapeño

Doğru Cevap: Aysberg

Jalapeño, Capsicum annuum türünden cin biber varyetesi. Meksika menşeli bir bitkidir. Olgun jalapenonun uzunluğu 5–9 cm'dir. Yaygın olarak yeşil, nadiren olgunlaşmış kırmızı olarak satılan jalapeno adını Meksika, Veracruz'daki geleneksel olarak yetiştirildiği Jalapa'dan alır.
Iceberg/atom marul, Lahanaya benzeyen sert yapraklara sahip iceberg ya da atom marul, gevrek ve lezzetli yapraklarıyla vazgeçemediğimiz sebzeler arasındadır. Marulun birçok çeşidi vardır ve ülkemiz yemek kültüründe kuşkusuz en fazla tercih edilen kıvırcık adı verilen türüdür.
Kapya biber, diğer bir adı ile kırmızı biber yağ yakıcı etkisi kanıtlanan süper besinlerden. Antioksidan bakımından zengin olan kırmızı kapya biber faydaları ile şaşırtıyor. Közlenmiş olarak da tüketilen kırmızı kapya biber lezzetinin yanı sıra faydaları ile de sofralarımızda yer almayı hakediyor.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.