Hangisi en iyi Film Oscar Ödülünü kazanmıştır

Hangisi en iyi Film Oscar Ödülünü kazanmıştır
Hangisi en iyi Film Oscar Ödülünü kazanmıştır sorusunun cevabını vereceğiz.

Soru : Hangisi en iyi Film Oscar Ödülünü kazanmıştır 

A- Pulp Fiction

B- The Wolf of Wall Street

C- Saving Private Pyan

D- No Country for Old Men

Doğru Cevap: No Country for Old Men

İhtiyarlara Yer Yok (Özgün adı: No Country For Old Men), Cormac McCarthy'in aynı adlı romanından sinemaya uyarlanmış 2007 yapımı film. 19 Mayıs 2007'de ilk kez Cannes Film Festivali'nde gösterildi. Filmin ABD'de gösterim tarihi 9 Kasım 2007 tarihidir. 30 Kasım, 2007 tarihi itibarıyla Rotten Tomatoes sitesindeki 156 film eleştirisinden %96'sı filmi olumlu yönde değerlendirmiştir. Metacritic isimli sitede ise film hakkındaki 36 yorumdan %91'i olumlu yöndedir. Film, Internet Movie Database'de üyelerin puanlarıyla belirlenen En İyi 250 Film sıralamasında ilk 110 içindedir. (8.3 ortalama ile) Film ayrıca 4 dalda Altın Küre'ye aday gösterilmiştir. Bunlar En İyi Film-Drama, En İyi Yönetmen (Ethan Coen ve Joel Coen), En İyi Senaryo (Ethan Coen ve Joel Coen) ve En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu (Javier Bardem) kategorileridir.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.