Hangisi Hababam Sınıfı film serisindeki öğretmen karakterlerden biridir

Hangisi Hababam Sınıfı film serisindeki öğretmen karakterlerden biridir
Hangisi Hababam Sınıfı film serisindeki öğretmen karakterlerden biridir sorusunun cevabını vereceğiz.

ATV’nin vazgeçilmez yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster? 25 Aralık 2022 Pazar yeni bölümü ile ekranlarda izleyicileri ile buluştu. Kenan İmirzalıoğlu’nun sunumu ile yayınlanan yarışmada yarışmacıya sorulan sorunun cevabı merak konusu oluyor.

Soru : Hangisi Hababam Sınıfı film serisindeki öğretmen karakterlerden biridir

A- Külyutmaz Ekrem
B- Badi Mahmut
C- Paşa Nuri
D- Kel Necmi

Doğru Cevap: Paşa Nuri

  • Kel Mahmut
  • Badi Ekrem
  • Akil Hoca
  • Paşa Nuri
  • Kimyacı Şevket Hoca
  • Külyutmaz Necmi
  • Müfettiş Hüseyin Şevki Topuz
  • Zühtü Hoca
  • Semra Hoca
  • Çılgın Bakire Hürrem

Hababam Sınıfı'nın Efsane Öğretmenleri

Kel Mahmut, Özel Çamlıca Lisesi'nin müdür yardımcısı ve tarih öğretmeni, nam-ı diğer Kel Mahmut. Hababam'ın her türlü haylazlığını yakalayan Mahmut Hoca, babacan tavırlarıyla okuldaki tüm öğrencilerin sevgisini kazanmış efsane bir öğretmen.

Badi Ekrem, Her zaman fit, her zaman çevik ve zeki. Bu muhteşem vücutla yapamayacağı bir hareket yok. Ahh bir de Hababam'ın oyunlarına gelmese...

Külyutmaz Necmi, Onun dersinde kopya çekmek cesaret ister. Necmi Hoca kül yutmaz, yakalar. Tabii Hababam'ın kopya çekme mahareti karşısında maalesef çok da bir şey yapamaz.

Kimyacı Şevket Hoca, Şevket Hoca teorik değil, pratik bilgiyi benimser. Laboratuvarda öğrencileriyle birlikte bol bol deney yapar; fakat o derste Hababam varsa bir şeyler nedense hep ters gider.

Akil Hoca, Özel Çamlıca Lisesi'nin matematik öğretmeni. Gözleri pek iyi seçmez. Hababam'ın müfettiş şakalarıyla başı dertte.

Paşa Nuri, Nuri Hoca savaş anılarını anlatmaya başladığı an Hababam'da ders kaynar. Marşlar söylenir; hatta mehter takımı eşliğinde maça bile gidilir.

Semra Hoca, Genç edebiyat öğretmeni Semra Hoca Çamlıca Lisesi'ne gelir. İnek Şaban'ın Semra Hoca'ya duyduğu aşk Hababam için yeni bir eğlence haline gelmiştir.

Çılgın Bakire Hürrem, Kız oğlan kız Hürrem, sert mizacı ile Hababam Sınıfı'nın en efsanevi öğretmen karakterlerinden bir diğeri. Badi Ekrem'in ve Kimyacı Şevket'in ise gözdesi. Hürrem'in hal ve hareketleri Hababam'ın yeni haylazlıklarına temel oluşturacak cinsten.

Zühtü Hoca, Zühtü Hoca, edebiyat derslerinde beyitler okur, bizim Hababam, beyitleri kendilerine göre uyarlar.
Müfettiş Hüseyin Şevki Topuz, Okulu denetime gelen Hüseyin Şevki Topuz, Hababam Sınıfı'na geldiğinde işler değişir. İnek Şaban ve Güdük Necmi, müfettişin sorduğu soruların cevaplarını karıştırınca, müfettiş delirir.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.