Hangisinin mucidi icat ettiği şey için 2014'te tüm dünyadan özür dilemiştir

Hangisinin mucidi icat ettiği şey için 2014'te tüm dünyadan özür dilemiştir
Hangisinin mucidi icat ettiği şey için 2014'te tüm dünyadan özür dilemiştir sorusunun cevabını vereceğiz.

Soru : Hangisinin mucidi icat ettiği şey için 2014'te tüm dünyadan özür dilemiştir 

A- Pop-up reklam
B- Tetris oyunu
C- Instagram uygulaması
D- Candy Crush oyunu

Doğru Cevap: Pop-up reklam

The Atlantic’te yazdığı makalede yer alan yazısı:

“Nihayetinde dikkatimizi çeken iş modeli reklamla desteklenen bir modeldi. Benimsediğimiz iş modeli, kullanıcıların kişisel ana sayfalarını analiz eden ve böylelikle onlar üzerinde daha iyi reklam hedeflemesi yapabilen bir modeldi. Sonunda reklamcının olmazsa olmazları arasında yerini alan ve herkesin nefret ettiği bir şey yarattık: pop-up reklam.

Bir reklamın bir kullanıcının sayfasında doğrudan sayfaya yer vermeden sunulmasının bir yolu. Reklamverenler de marka ve sayfa içeriği arasında bir uyumluluk olup olmayacağı konusunda endişeliydi. Sonuç olarak bu olasılıkla karşılaştık. Bir otomobil devi markası, satın aldığı banner’ın cinsel içerikli paylaşıma yer veren bir internet sayfasında bulunduğunu öğrenince çılgına döndü. Pencereyi oluşturmak için kodu ben yazdım ve içinde bir reklama yer verdim. Bundan dolayı üzgünüm. Niyetimiz kötü değildi.”

0
1
1
0
1
1
1
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.