Hasan Kalyoncu Üniversitesi Yurt Ücretleri

Hasan Kalyoncu Üniversitesi Yurt Ücretleri
Hasan Kalyoncu Üniversitesi yurt ücretleri nedir, yurt ücretlerine hangi hizmetler dahildir, Hasan Kalyoncu Üniversitesinin kendi yurdu var mı bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Konukevi; öğrencilerin ihtiyaçlarına göre donatılmış dekoratif odaları, okuma salonu, bilgisayar salonu, yemek salonu, çamaşırhanesi, kesintisiz internet erişimi, 24 saat sıcak su imkânı, 7/24 aktif kamera sistemi ve güvenlik donanımı ile öğrencilerin tüm ihtiyaçlarına cevap verebilecek modern ve aydınlık yerleşimi sayesinde kaliteli hizmet sunmaktadır. Hasan Kalyoncu Üniversitesi Kız Öğrenci Konukevi, 84’ü tek kişilik ve 84’ü iki kişilik odası ile toplam 252 kişilik kapasiteye sahiptir. Ayrıca, yine kampüs içerisinde Kredi Yurtlar Kurumuna (KYK) ait 752 kişilik kız öğrenci yurdu faaliyet göstermektedir.

Üniversite yurt ücretleri hakkında şu ana kadar bilgi paylaşılmadı. Detaylı bilgilere üniversitenin sayfasından ulaşabilirsiniz.

Detaylara üniversitenin sitesinden ulaşabilirsiniz. Tıklayınız

Etiketler :
0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.