Hava Kuvvetleri 5 bin sözleşmeli er alacak

Hava Kuvvetleri 5 bin sözleşmeli er alacak
Türkiye'de işsizlik oranı yüzde 10.9 ile son beş yılın en yüksek seviyesine yükselirken, Hava Kuvetleri Komutanlığı'nın sözleşmeli erbaş/er olarak personel alacağı duyuruldu. Hürriyet'e bilgi veren askeri kaynaklar alınacak sözleşmeli personel sayısının 5

Edinilen bilgiye göre Hava Kuvvetleri'ne sözleşmeli er olarak girecek bir kişinin ilk maaşı en az 2009 lira olacak. Görev yapılan yerin zorluğuna göre ilk maaş 3 bin 566 liraya kadar çıkabilecek. Sözleşmeli personel 3 yıl sonunda ayrılmak istediğinde en az 30 bin 584 lira tazminat alacak. Bu miktar, çalışma süresi uzadıkça daha da artacak. Hava Kuvvetleri'ne sözleşmeli personel alımı için son başvuru tarihinin 10 Nisan 2015 olduğu bildirildi. Hava Kuvvetleri'ne başvuru yapmak isteyenler "http://www.tekok.edu.tr/" internet adresinin ana sayfasındaki "Güncel" bölümünde yer alan "2015 Yılı Sözleşmeli Er Temini" sayfasında her türlü ayrıntılı bilgiye sahip olabilirler.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.