Hayatı dolu dolu yaşamak

Hayatı dolu dolu yaşamak
Hayatı dolu dolu yaşamak sözünden ne anlıyorsunuz bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Hayattan zevk almak, her anımızın kıymetini bilmek ve şükretmektir hayatı dolu dolu yaşamak. Olumsuzluklara odaklanarak yaşarsanız mutlu olma şansınız düşer ve hayatınızın tadını çıkartamazsınız. Olumsuzluk yaşasanız bile yaşanan olumsuzlukların bir gün sona ereceğini unutmayın. Önemli olan yaşadıklarımızdan ders çıkartmaktır.

Hayattan tat alırken bencilce davranmayın. İnsanlara zarar vererek, sadece kendi isteklerimiz olsun diye direnerek hayatın tadı çıkarılmaz. Paylaşırsanız, insanları önemseyip onlar için de çabalarsanız daha mutlu olursunuz. Her sabah uyandığınız için şükredin. Tutan ellerinize, gören gözlerinize, yürüyen bacaklarınıza şükredin. Bunların hepsine sahipseniz ya da bunlardan bazılarına bile sahipseniz büyük şükür sebepleriniz var demektir. Hayatınızı dolu dolu yaşamak için elinizde yeterince sebep vardır.

Yarınla umutla, geleceğine mutlulukla bakın. Yaşadığınız anların tadını çıkartın ve mutlu olmak için kendinize sebepler yaratın. Küçük şeylerden mutlu olmayı da unutmayın.

4
93
5
3
4
4
131
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.