Helly Luv (Helen Abdullah) kimdir

Helly Luv (Helen Abdullah) kimdir
Helan Abdulla sahne ismi Helly Luv[1] (16 Kasım 1988, Urmiye İran doğumlu), bir Kürt-Finlandiyalı şarkıcı, dansçı, koreograf, oyuncu ve model.

Çıkardığı İngilizce albüm ile bir anda adından söz ettirmeyi başaran Kürt pop sanatçısı Helly Luv‘un gerçek ismi Helen Abdullah‘tır. Çıkardığı Risk İt All (Her şeyi göze al) albümü ile 2.5 milyondan fazla dinleyiciye ulaştı. Rojavalı mültecilerin yaşadığı bir kampta molotof kokteyli, kalaşnikoflu peşmergeler ve Kuzey Irak Kürt Yönetimi bayrakları ile birlikte çektiği klibiyle bir anda bütün dikkatleri üzerine çekti.

Helly Luv (Helen Abdullah) 1988 yılında dünyaya gelmiştir. 18 yaşındayken müzik kariyerini sürdürmek için Los Angeles’a giden Luv’un “Risk it All” şarkısı, FIFA 2014 Dünya Kupası için hazırlanan bir albümde de yer aldı. 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
4 Yorum