Hiçbir kara parçasına değmeden dümdüz giden bir geminin dünya üzerinde yapabileceği en uzun deniz yolculuğu hangi iki ülke arasında olur

Hiçbir kara parçasına değmeden dümdüz giden bir geminin dünya üzerinde yapabileceği en uzun deniz yolculuğu hangi iki ülke arasında olur
Hiçbir kara parçasına değmeden dümdüz giden bir geminin dünya üzerinde yapabileceği en uzun deniz yolculuğu hangi iki ülke arasında olur sorusunun cevabını vereceğiz.

Soru : Hiçbir kara parçasına değmeden dümdüz giden bir geminin dünya üzerinde yapabileceği en uzun deniz yolculuğu hangi iki ülke arasında olur 

A- Güney Afrika ve Kanada
B- Arjantin ve Norveç
C- Pakistan ve Rusya
D- Avustralya ve ABD

Doğru Cevap: Pakistan ve Rusya

Pakistan veya resmî adıyla Pakistan İslam Cumhuriyeti, Güney Asya'da bir ülkedir. Umman Denizi'ne 1.046 km kıyısı vardır. Batısında Afganistan ve İran, kuzeyinde Çin, doğusunda Hindistan ile komşudur.
Rusya veya resmî adıyla Rusya Federasyonu, Kuzey Avrasya'da bir ülkedir. Yönetim şekli federal yarı başkanlık tipi cumhuriyettir.

22
6
9
3
5
5
107
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.