Horozu çok olan köyün sabahı geç olur atasözünün anlamı nedir

Horozu çok olan köyün sabahı geç olur atasözünün anlamı nedir
Bu yazımızda sizlere Horozu çok olan köyün sabahı geç olur anlamı nedir, Horozu çok olan köyün sabahı geç olur ne demektir açıklaması hakkında bilgiler vereceğiz.

Horozu çok olan köyün sabahı geç olur, Horozu çok olan köyün sabahı geç olur atasözünün anlamı, Horozu çok olan köyün sabahı geç olur anlamı şu şekilde :

Karışanı çok olan işlerden güç sonuç alınır. Çünkü her kafadan bir ses çıkar, herkes başka bir yol seçer, işin nasıl yapılacağı konusunda kesin karar verilemez. Dolayısıyla böyle bir işi sonuca ulaştırmak da oldukça güç olur.

Bazı insanlar, üzerlerine düşsün düşmesin, konu hakkında bilgi sahibi olsun olmasın, her hususta konuşmayı, görüş ileri sürmeyi pek sever. Oysa, bir konu üzerinde söz söyleyen çok olursa sonuca varmak gecikir.

Kaynak:Eğitim Sistem

2
1
1
1
1
1
2
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
1 Yorum