I. Teknik bilgi II. İş tecrübesi III. Siyasal özellikler Yukarıdakilerden hangileri girişimciliğin başarısızlığında etkili

I. Teknik bilgi  II. İş tecrübesi  III. Siyasal özellikler  Yukarıdakilerden hangileri girişimciliğin başarısızlığında etkili
I. Teknik bilgi II. İş tecrübesi III. Siyasal özellikler Yukarıdakilerden hangileri girişimciliğin başarısızlığında etkili olan girişimci ve ekibi ile ilgili nedenlerden değildir konu ile ilgili detaylı bilgilere yazımızın devamından okuyabilirsiniz.

Soru : I. Teknik bilgi
II. İş tecrübesi
III. Siyasal özellikler
Yukarıdakilerden hangileri girişimciliğin başarısızlığında etkili olan girişimci ve ekibi ile ilgili nedenlerden değildir?

A. I, II ve III B. I ve III C. Yalnız II D. Yalnız III E. I ve II

Cevap : D. Yalnız
Girişimciliğin başarısızlığında etkili olan nedenler arasında genellikle teknik bilgi (I) ve iş tecrübesi (II) önemli rol oynar. Ancak siyasal özellikler (III) genellikle bu süreçte etkili bir faktör değildir. Bu nedenle, doğru cevap D seçeneğidir. Yani, yalnızca III. maddenin girişimciliğin başarısızlığında etkili bir neden olduğu söylenebilir.

2
2
2
2
2
2
2
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.