İbn Haldun Üniversitesi Yurt Ücretleri

İbn Haldun Üniversitesi Yurt Ücretleri
İbn Haldun Üniversitesi Yurt Ücretleri nedir, yurt ücretlerine neler dahildir, Ibni Haldun yurdu kaç kişilik bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

İbn Haldun Üniversitesi Külliyesi’nde kız ve erkek yurtları yer almakta olup, yurtlarda; 361 kız, 382 erkek olmak üzere 743 öğrenci konaklayabilmektedir. Yurt odaları 3 kişiliktir. Odalarda ve genel olarak yurtlarda öğrenciler için her türlü konfor düşünülmüştür. Yurt binalarının içerisinde özel çalışma alanları, dinlenme alanları, sosyal-kültürel etkinlik alanları ve kütüphanenin yanı sıra, kızlar için aerobik ve erkekler için fitness salonları, hobi mutfakları bulunmaktadır. Yurt binalarının hemen yanında yer alan halı saha, basketbol sahası ve tenis kortu da öğrencilerimizin kullanımına sunulmuştur.

Yurtlarda öğrencilerin istekleri doğrultusunda çeşitli atölye çalışmaları da yapılabilmekte; sosyal ve kültürel etkinlikler düzenlenmektedir.

Yurt ücretleri ile ilgili üniversite sitesinden açıklama yapılmamıştır.

Detaylar için tıklayınız

2022-2023 Ücretleri

15 Eylül 2022 – 30 Haziran 2023 tarihleri arasını kapsayan yıllık beslenme ve barınma ücreti 21.375 TL olup ücret peşin ya da 9 eşit taksit halinde ödenebilir.

Kayıt esnasında ödenecek olan 2.250 TL. depozito ücreti alınır.

Etiketler :
47
1
3
1
2
2
1
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.