İHL'lere kayıt bizzat yapılacak!

İHL'lere kayıt bizzat yapılacak!
İlköğretim 4. sınıfı bitiren öğrencilerin imam hatip ortaokullarına kayıt yaptırabilecekleri bildirildi. Kayıtla ilgili olarak çok önemli bir konu var.

Malatya'nın Akçadağ İlçesi İmam Hatip Lisesi Okul Müdürü Hüseyin Arslan, İlkokul 4. sınıfı bitiren öğrencilerin İmam hatip ortaokullarına kayıtlarının 17 Ağustos 2012 tarihine kadar yapılabileceğini belirtti.

Arslan, çocuklarını İmam Hatip Lisesinin orta kısımlarına göndermek isteyen ailelerin acele etmelerini, kayıt işlemlerini e-okul sisteminden yapamayacaklarını, 17 Ağustos'a kadar okullara dilekçe ile müracaat etmeleri gerektiğini söyledi. Arslan açıklamasında “Velilerimiz için 2012-2013 eğitim ve öğretim döneminde ilçemizde açılan İmam Hatip Orta Okullarına ilkokul 4. sınıfını bitiren çocuklarını kaydettirmeleri önem arz etmektedir. Kayıt sitemi e-okul üzerinden yapılamayacağından velilerimizin bizzat dilekçeyle müracaatları mümkün olmaktadır” dedi.

Kaynak:Haber 7

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.