İhtiyacı olan birine yardım ettiniz mi

İhtiyacı olan birine yardım ettiniz mi
İhtiyacı olan birine yardım ettiniz mi, yaptığınız bu davranıştan sonra kendinizi nasıl hissetiniz bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

İhtiyacı olan birine en son geçtiğimiz gün yardım etmiştim. Yolda yaşlı bir teyzenin küçük bir taşın üstünde oturduğunu gördüm. Usulca yanına yaklaşıp bir ihtiyacının olup olmadığını sordum. Teyze çok susadığını fakat yanında parasının olmadığını söyledi. Market hemen yakınımdaydı koşar adımlarla bir su alıp hemen teyzeye uzattım. Nasıl da kana kana içti. Belli ki çok susamıştı. Suyu içerken o mutluluğu ise aklımın köşesinden hiç gitmiyor.

Birini yardım etmek, birine dokunmak insana çok iyi geliyor. Yardım etmek son derece güzel bir duygu. Yapılan iyiliğin karşılığında o kocaman içten bir bakış insanın yüreğini yumuşatıyor. Bu nedenle ihtiyacı olan insanlara yardım etmekten kaçınmayın.

37
7
68
2
3
22
231
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.