II. Dünya Savaşı sırasında tarımla uğraşan kesimi vergilendirmek, askerin ve halkın beslenmesini sağlamak için aşağıdakilerden

II. Dünya Savaşı sırasında tarımla uğraşan kesimi vergilendirmek, askerin ve halkın beslenmesini sağlamak için aşağıdakilerden
II. Dünya Savaşı sırasında tarımla uğraşan kesimi vergilendirmek, askerin ve halkın beslenmesini sağlamak için aşağıdakilerden hangisi çıkarılmıştır konu ile ilgili detaylı bilgilere yazımızın devamından okuyabilirsiniz.

Soru : II. Dünya Savaşı sırasında tarımla uğraşan kesimi vergilendirmek, askerin ve halkın beslenmesini sağlamak için aşağıdakilerden hangisi çıkarılmıştır?
A) Varlık Vergisi
B) Millî Korunma Kanunu
C) Toprak Mahsulleri Vergisi
D) Teşvik-i Sanayi Kanunu

Ödev cevabı kısaca : C) Toprak Mahsulleri Vergisi

II. Dünya Savaşı sırasında tarımla uğraşan kesimi vergilendirmek, askerin ve halkın beslenmesini sağlamak için C) Toprak Mahsulleri Vergisi çıkarılmıştır. Bu kanunla çiftçiler yetiştirdikleri ürünlerin %10’unu nakit veya mal olarak ödemişlerdir.

21
24
25
23
1
1
205
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.