İki sırtlan 4 yıl boyunca çiftleşmeyince 2014'te durum araştırılıp hangisi fark edilmiştir

İki sırtlan 4 yıl boyunca çiftleşmeyince 2014'te durum araştırılıp hangisi fark edilmiştir
Japonya'da bir hayvanat bahçesinin 2010'da Güney Kore'den üretmek için aldığı iki sırtlan 4 yıl boyunca çiftleşmeyince 2014'te durum araştırılıp hangisi fark edilmiştir sorusunun cevabını vereceğiz.

Soru : Japonya'da bir hayvanat bahçesinin 2010'da Güney Kore'den üretmek için aldığı iki sırtlan 4 yıl boyunca çiftleşmeyince 2014'te durum araştırılıp hangisi fark edilmiştir 

A- Erkek olanın sırtlan olmadığı
B- İki sırtlanın da erkek olduğu
C- Erkek sırtlanın depresyonda olduğu
D- Sırtlanların birbirinden hoşlanmadığı

Doğru Cevap: İki sırtlanın da erkek olduğu

Japonya: Çiftleşmeyen sırtlanların erkek olduğunu 4 yıl sonra anladılar!

Japonya’da bir hayvanat bahçesinin dört yıl boyunca iki erkek sırtlanı çiftleştirmek için uğraştığı ortaya çıktı. Yıllarca süren sonuçsuz girşimlerin ardından Maruyama Hayvanat Bahçesi bu hafta kendilerine hediye gelen bir sırtlan “çiftin” bebeklerinin olamayacağını keşfetti. Ekim 2010’dan bu yana söz konusu sırtlanlara ev sahipliği yapan hayvanat bahçesi yapılan çok sayıda testin ardından hatasını fark etiğini açıkladı. Yapılan açıklamada, “Anestezi altında yapılan ultrason görüntüleme ve hormon testlerinin ardından her iki hayvanın da erkek olduğunu belirledik” ifadeleri kullanıldı.

Japonya’nın kuzeyindeki Sapporo kentinde yer alan hayvanat bahçesinin yetkilileri sırtlarınların kendilerine Güney Kore’den bir hediye olarak geldiğini ve “erkek ve dişi çift” olarak etiketlendiklerini söyledi. Hayvanat bahçesi yönetimi “Üremeleri için birçok kez onları bir arada barındırma girişiminde bulunduk ancak devamlı birbirleriyle kavga ettiler ve herhangi bir üreme davranışında bulunmadılar” dedi. Yetkililer, sırtlanların cinsiyetinin belirlenmesinin oldukça zor olabileceğini de ekledi.

32
91
21
501
31
22
21
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.