İletişimde elleri kullanmanın faydaları nelerdir

İletişimde elleri kullanmanın faydaları nelerdir
İletişimde elleri kullanmanın faydaları nelerdir bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

İletişimde elleri kullandığımız zaman kendimizi daha güzel bir şekilde ifade edebiliriz. Çünkü ifade biçimleri gündelik hayatımızda ve arkadaşlık ilişkilerinizde çok önemli bir yere sahiptir. Biz çevremizdeki insanlara kendimizi güzel ve etkili bir biçimde ifade ettiğimiz zaman düşüncelerimize duyulan saygıda artış olacaktır.

Duygu ve düşüncelerimiz daha iyi aktarılır, ellerimizi kullanırken karşımızdaki kişi bize daha çok dikkatle dinler, iletişimi destekler, sağlıklı ilişkiler kurmamızı sağlar, yanlış anlamaları önler, ellerimiz sözcüklerimizi destekler ve görünür kılar. 

Kendimizi daha iyi ve güzel ifade edebilmek için ellerimizi kullanmamız, daha doğrusu ellerimizi doğru yerde doğru şekilde kullanmamız oldukça önemlidir. İfade biçimlerinin gündelik yaşamda ve arkadaşlık ilişkilerindeki önemi oldukça önemlidir. Daha güzel ve etkili bir biçimde kendimizi ifade ettikçe çevremizde bizlere duyulan saygıda fikirlerimizin gücü kadar artacaktır. 

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.