İletişimle ilgili kavramlara örnek olabilecek bir iletişim kurgulayınız

İletişimle ilgili kavramlara örnek olabilecek bir iletişim kurgulayınız
İletişimle ilgili kavramlara örnek olabilecek bir iletişim kurgulayınız konu ile ilgili detaylı bilgilere yazımızın devamından okuyabilirsiniz.

Soru : İletişimle ilgili kavramlara örnek olabilecek bir iletişim kurgulayınız

Karakterler:

  • Mehmet: Ortaokul öğrencisi.
  • Ayşe: Mehmet'in sınıf arkadaşı.
  • Öğretmen: Sınıfın öğretmeni.

Kurgu: Ortaokul öğrencileri Mehmet ve Ayşe, yaklaşan bir bilim projesi için işbirliği yapmayı kararlaştırdılar. Mehmet, Ayşe'yi sınıfta buldu ve şöyle söyledi:

Mehmet: "Merhaba Ayşe, bilim projesi için işbirliği yapmak ister misin? Birlikte çalışmak daha iyi sonuçlar elde etmemize yardımcı olabilir."

Ayşe: "Elbette, Mehmet. Projemizi birlikte yapabiliriz. Hangi konuyu seçelim?"

İkisi de projelerini ne hakkında yapacaklarına karar verdiler ve bilgi toplama aşamasına başladılar. Öğretmenleri, proje üzerinde çalıştıklarını fark etti ve yardım etmek için yaklaştı:

Öğretmen: "Mehmet, Ayşe, projeniz üzerinde çalıştığınızı görüyorum. Eğer rehberlik veya kaynak ihtiyacınız olursa, lütfen bana danışın. Size yardımcı olabilirim."

Mehmet ve Ayşe, öğretmenlerinin desteğini kabul ettiler ve projelerini daha da geliştirdiler. Bu iletişim örneği, ortaokul öğrencileri arasında işbirliği ve öğretmenle iletişimi vurgular, öğrencilerin proje çalışmalarını daha verimli hale getirir.

142
346
224
35
35
34
233
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.