İngiltere'de eğitim - ONLINE FUAR - British Coun

İngiltere'de eğitim - ONLINE FUAR - British Coun
26 Şubat, Salı - 2 Mart, Cumartesi günleri arasında online platformda düzenleyeceğimiz İngiltere’de Eğitim Fuarı sizi bekliyor.

Fuar Türkiye’deki öğrencileri İngiltere’deki yüksek öğrenim hazırlık, lisans ve lisansüstü eğitim kurumları ile buluşturacak. Kayıt yaptıran ziyaretçileri çekilişle bir iPad, üç IELTS sınavı ve 25 TL değerinde 150 hediye çekinden birini kazanma şansı bekliyor.

Katılım ücretsizdir

KAYIT OLMAK İÇİN TIKLA!
Online fuar, öğrencilere canlı sohbet ve mesajlaşma yoluyla üniversite ve yüksek öğretim kurumlarının temsilcilerine kolayca sorularını yöneltebilecekleri bir ortam sunuyor. Platformun tüm özelliklerini kullanabilmek için kayıt yaptırmak yeterli. Kayıt yaptıran öğrencilere giriş şifreleri aynı gün gönderiliyor.

Online fuar, yüksek öğrenimini Birleşik Krallık’ta yapmak isteyen öğrenciler ile eğitim kurumlarını bilgisayar ortamında biraraya getirmeyi hedefliyor. İnternet üzerinden http://onlinefair.educationuk.org.tr/  adresinde düzenlenen fuarda, İngiltere’de eğitim ve yaşam ile ilgili tüm merak edilenlerin yanıtlarının yanı sıra seçkin 21 yüksek öğrenim kurumuna ulaşmak ve sundukları programlar hakkında bilgi almak mümkün.

British Council, IELTS ve UCAS fuarda olacak
İngiltere’de eğitimle ilgili en geniş kaynaklara sahip British Council, İngiltere’de öğrenci olmakla ilgili tüm merak edilenleri yanıtlayacak.

Dünyada en fazla önerilen İngilizce dil yeterlilik sınavı IELTS'in ana sponsorluğunda düzenlenen fuarda, British Council'dan IELTS yetkilileri sınavla ilgili soruları yanıtlayacaklar. İngiltere'deki bütün üniversite ve yüksek öğretim kurumlarının online basvuru sistemi olan UCAS'ın temsilcilerinin de yer alacağı fuarda, öğrenciler bu kurumlara başvurularını hazırlarken kendilerini diğer adaylardan ayıracak çok özel ipuçlarına ulaşacaklar.

Fuarla ilgili duyurularımızı Education UK web sitemizden ve British Council Türkiye Facebook sayfamızdan  takip edebilirsiniz.

Katılan Üniversiteler

Brunel University
Edinburgh College International
Glyndwr University
Goldsmiths, University of London
Harrow College
Kings College London
Leeds College of Art
London South Bank University
Middlesex University
Sheffield Hallam University
Swansea University
The University of Birmingham
The University of Hull
The University of Sheffield
University of Abertay Dundee
University of Bradford
University of Glasgow
University of Greenwich (London)
University of Hertfordshire
University of Stirling
University of the West of England

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.