İnsan vücudunun yüzde kaçını insan hücreleri oluştur

İnsan vücudunun yüzde kaçını insan hücreleri oluştur
Kaliforniya San Diego Üniversitesinden Prof. Rob Knight'in açıklamasına göre insan vücudunun yüzde kaçını insan hücreleri oluştururken kalanını mikrobik hücreler oluşturur sorusunun cevabını vereceğiz.

Soru : Kaliforniya San Diego Üniversitesinden Prof. Rob Knight'in açıklamasına göre insan vücudunun yüzde kaçını insan hücreleri oluştururken kalanını mikrobik hücreler oluşturur 

A- 43
B- 53
C- 63
D- 73

Doğru Cevap: 43

Vücuttaki hücrelerin yarısından azı insandır. Geri kalanlar sağlığı, ruh halini ve bazı insanların belirli ilaçlara daha iyi yanıt verip vermediğini etkileyen mikroorganizmalara aittir.
Yani 30 trilyon insan hücremize ortalama 39 trilyon mikrobiyal hücremiz var. Bu önlemle, biz sadece% 43'lük bir insanız ”dedi.
Bir kişinin vücudunda insan hücrelerinden daha fazla mikrobik hücre vardır. İnsan vücudundaki mikroplar bakteri, virüs ve mantarları içerir, örneğin bu mantar sudaki bakteri sporlarını yapar.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
23
0
0
0
0
48
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.