İnternet gazeteciliği nedir

İnternet gazeteciliği nedir
İnternet gazeteciliği hakkında sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

İnternet gazeteciliği, sadece İnternet üzerinden haber yayını yapılması anlamına gelen bir medya terimidir. İnternet haberleri, gazetelerin aksine basılı şekilde okuyucuya ulaşmaz.

Hayatta hangi işte olursanız olun, o işi hakkını vererek yapmalısınız. İnternet gazeteciliğinin önemi, internetin yaygınlaşmaya başlamasıyla gittikçe artmıştır. Halen artmaya devam eden bir değere sahip olan internet gazeteciliği, artık bir meslek olarak görülüyor. Tıpkı sporcu ve elektronik sporcu (e-sporcu) gibi. Bu gibi mesleklere gelecekte birçok yeni meslekte eklenecek. Eğer çağa ayak uydurmak istiyorsanız interneti bilgili bir şekilde kullanabilmelisiniz (sadece oyun ve film için değil). İnternet doğru kullanıldığı zaman sizlere çok faydalı, yanlış kullanıldığı zaman ise çok zararlı olabilir. İnternet gazeteciliği de doğru yapıldığı zaman insanlığa faydalı, yalan yanlış yapıldığı zaman ise insanlara zararlıdır. Bunu dikkate alarak haberleri birkaç kaynaktan birden okumak işin en doğrusu olabilir. İnternet haberciliği günümüzde ilgi gören meslek alanlarından bir tanesi olma yolunda ilerliyor.

2931
1696
1716
834
642
643
2917
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.