IQ'sü 178 olan Rowan Sebastian Atkinson sinemada hangi karakteri canlandırmıştır

IQ'sü 178 olan Rowan Sebastian Atkinson sinemada hangi karakteri canlandırmıştır
Oxford Üniversitesinde Elektrik Mühendisliği Yüksek Lisans yapan ve IQ'sü 178 olan Rowan Sebastian Atkinson sinemada hangi karakteri canlandırmıştır sorusunun cevabını vereceğiz.

Soru : Oxford Üniversitesinde Elektrik Mühendisliği Yüksek Lisans yapan ve IQ'sü 178 olan Rowan Sebastian Atkinson sinemada hangi karakteri canlandırmıştır 

A- Salak ile Avanak'taki Harry Dunne

B- Bean'deki Mr. Bean

C- Pembe Panter'deki M. Clouseau

D- Laurel ve Hardy'deki Hardy

Doğru Cevap: Bean'deki Mr. Bean

Rowan Sebastian Atkinson (d. 6 Ocak 1955), İngiliz komedi aktörü ve yazarı. BBC'de çıkan Mr. Bean ve Blackadder komedi dizisiyle bilinir.
Üç kardeşin en küçüğü olan Rowan Atkinson'ın annesinin ismi Ella May babasının ismiyse Eric Atkinson'dur. Oxford Üniversitesi Drama Derneği'nde skeçlerde oynamıştır. Yazar Richard Curtis ile karşılaşması kariyeri için önemli bir kilometretaşı olmuştur. Arkadaşı John Lloyd'un yapımını üstlendiği ve İngiltere'nin ITV (Independent Television/Bağımsız Televizyon) kanalında 1978'de yayına başlayan 9 Haberleri Değil (Not the Nine O'Clock News) dizisinde oynamıştır. Dizideki başarılarından sonra 1983'te Siyah Engerek (The Black Adder) sitcom'unda rol aldı.
Atkinson, kendisini dünyaya tanıtan Mr. Bean karakterini ilk kez 1988'de Thames Televizyonu'nda oynadı.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.