Issız bir adaya düşen bir kişi hayatta kalabilmek için neler yapmalıdır

Issız bir adaya düşen bir kişi hayatta kalabilmek için neler yapmalıdır
Sizce ıssız bir adaya düşen bir kişi hayatta kalabilmek için neler yapmalıdır bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Öncelikle bulunduğu ortama uyum sağlamalıdır. Çünkü unutmayalım ki zeka insanın uyum sağlayabilme yeteneğidir. Yani insan hayatta kalabilmek için bulunduğu ortama göre zekasını kullanmalıdır. Mesela önce adada yemek ve barınmak için bir keşif yapmalıdır. Ondan sonra ise kendisini sıcak tutmak için ateş yakmayı becerebilmelidir.

Bulunduğu yerden ayrılmamalı, açık bir alana yukarıdan rahatlıkla görülebilecek büyüklükte taşlar yardımı ile yardım yazısı yazmalı, ateş yakmalı, korunaklı bir yere geçmeli, bir an önce içilebilir su kaynağı ve yiyecek bulmalıdır.

79
11
224
7
26
2
56
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.