İstanbul Erkek Lisesi ve Galatasaray Lisesi şampiyonları topladı

İstanbul Erkek Lisesi ve Galatasaray Lisesi şampiyonları topladı
2023 LGS yerleştirme sonuçlarına göre 250 öğrenci Galatasaray Lisesi ile İstanbul Erkek Lisesi’ni tercih etti. Her iki okulun taban puanı da 500 oldu.

2023 Liseye Geçiş Sınavı’nda (LGS) 562 öğrenci tüm soruları doğru yanıtlayarak, 500 tam puan aldı. Bu öğrencilerin 250’si Galatasaray Lisesi ile İstanbul Erkek Lisesi’ni tercih etti. Her iki okulun taban puanı da 500 oldu.

250 ÖĞRENCİ Galatasaray ve İstanbul Erkek Lisesine yerleşti

Türkiye’nin köklü liseleri arasında yer alan Galatasaray ile İstanbul Erkek liseleri tam puanlı öğrencileri topladı. 500 tam puanlı öğrencilerin LGS’de tercihleri bu iki lise oldu. 100 kontenjanı olan Galatasaray ile 150 kontenjanlı İstanbul Erkek, tüm kontenjanlarını şampiyonlarla doldurmuş oldu.

500 tam puanlı öğrencilerin 46’si Amerikan Robert Lisesi’ne, 3’ü Alman Lisesi’ne kayıt yaptırmıştı.

2
0
2
0
1
1
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.