İstanbul Üniversitesi AUZEF kayıt tarihleri ve kayıt için gerekli belgeler nelerdir

İstanbul Üniversitesi AUZEF kayıt tarihleri ve kayıt için gerekli belgeler nelerdir
YKS ile İstanbul Üniversite AUZEF'e yerleşen öğrencilerin e-kayıt dönemi başladı. e-devletten yapılacak kayıtlar 16-21 Ağustos tarihlerinde yapılacak.

Tüm öğrenci adaylarımızın 16-21 Ağustos 2019 tarihleri arasında E-devlet’ten kayıt olması gerekmektedir. E-devlet’ten kayıt olan adayların evrak göndermesine GEREK YOKTUR. Kayıt işleminiz evraksız yapılacaktır. E-devlet kaydından sonra adayların, 19-23 Ağustos 2019 tarihinde AKSİS otomasyon sisteminden online kayıt oluşturup ödeme yapması kayıt için yeterlidir.

E-devlet kaydı için aşağıdaki videoyu inceleyiniz.

MEBBİS ve YÖKSİS sisteminde mezuniyet bilgisi bulunmayan adayların dikkatine!

MEBBİS ve YÖKSİS sisteminde mezuniyet bilgisi bulunmayan adayların evrak göndermesi GEREKMEKTEDİR. Bu adaylardan sms ile evrak talep edilecektir. Adayların, 19-23 Ağustos 2019 tarihinde evraklarını fakültemize iletmesi gerekmektedir. Evrakları kontrol edilen adayların kayıt işlemi AKSİS otomasyon sisteminden online kayıt oluşturup ödeme yaptıktan sonra tamamlanacaktır. Gönderilmesi gerekilen evraklara aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Kılavuzu incelemek için tıklayınız.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.