İşte Kpss-2013/1 Yerleştirme Personel Atamaları

İşte Kpss-2013/1 Yerleştirme Personel Atamaları
Milli Eğitim Bakanlığı'nın resmi sayfasında duyuru yaptı. KPSS 2013 /1 yerleştirmelerinde MEB'e yerleşen aday personellerin atama yerleri belli oldu...

Atama sonuçlarını öğrenmek için tıklayın

İşte MEB'in sitesinde yer alan o açıklama:

GÖREVE BAŞLAYACAK OLAN ADAY PERSONELİN DİKKATİNE

· 2013/1 KPSS yerleştirmesi ile Kurumumuza atanan aday personel, ismi hizasında belirtilen birimlere atanmıştır. Atama kararnameleri ilgili birimlere gönderilmiş olup aday personelin göreve başlamalarla ilgili sorular için ismi hizasında belirtilen birimler ile iletişime geçmesi gerekmektedir.

· Kurumumuza atanan personelin tebligat adreslerine tebligatlar gönderilmiştir. Tebligat adresleri Ankara olan personelin tebligat eline ulaştıktan en geç bir gün sonra; Ankara dışı olan personelin en geç on beş (15) gün içerisinde göreve başlaması gerekmektedir.

· İstenildiği takdirde aday personelin tebligatın ulaşmasını beklemeden isimleri hizasında belirtilen görev yerlerine başlamaları mümkündür.

· Bakanlık birimlerinin adres ve telefonları www.meb.gov.tr adresinde mevcuttur.

Etiketler :
0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.