İtibar etmek deyiminin anlamı nedir

İtibar etmek deyiminin anlamı nedir
İtibar etmek deyiminin anlamı ve açıklaması nedir, itibar etmek ile ilgili örnek cümleleri yazımızın devamından okuyabilirsiniz.

İtibar etmek deyiminin anlamı, açıklaması ve örnek cümleleri:

Saymak, değer vermek. TDK'ya göre itibar etmek kelimesinin belirli anlamları bulunuyor. İtibar etmek, saygı gösterilmesi anlamına sahip olan bir sözcük modelidir. Saygı gösterme ve değer verme anlamlarında cümle içerisinde günlük hayatta kullanılabilir. İtibar etmek, yaygın görülen ve kullanılan kelimelerden biridir.

İtibar etmek bitişik mi, ayrı mı yazılır

İtibar etmek kelimesinin nasıl yazılacağı hususu çok merak ediliyor. Yazım yanlışı yapmak istemeyenler doğru yazılış şeklini öğrenmek istiyor. İtibar etmek kelimesi bitişik olarak yazılması gereken bir Kelime değildir. Ayrı olarak yazılması doğrudur.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.