JANA 20 Şubat Sınav Soru ve Cevapları

JANA 20 Şubat Sınav Soru ve Cevapları
Bu yazımızda sizlere 20 Şubat JANA Sınav Soruları ve Cevaplarının ne zaman açıklanacağı konusunda bilgiler vereceğiz.

JANA 20 Şubat 2016 Sınav Soru ve Cevapları sınavdan sonra ÖSYM ile birlikte sitemizde yayınlanacaktır. ÖSYM Sınav sorularının %10'ununu herkese açık olarak yayınlamaktadır. Soruların tamamını sınava giren adaylar ais.osym.gov.tr adresinden öğrenebilirsiniz.

-JANA Sonuçları ise sınavdan 12 güm sonra 3 Mart 2016 günü açıklanacaktır...

2016 Jandarma Astsubay Temel Kursu Giriş Sınavı sonuçlarının ne zaman açıklanacağına dair net bir bilgi yok.ÖSYM'nin resmi internet sitesinde 2016 JANA Sonuçlarına ilişkin yapılan açıklamaya paralel siz okuyucularımıza duyurmaya çalışacağız.

Ancak sınav sorularının yine okuyucularımız vasıtasıyla en kısa zamanda elimize ulaşacağını tahmin ediyoruz. Bize ulaşan bilgiler doğrultusunda sizleri haberdar etmeye devam edeceğiz..

JANA 20 Şubat Sınav Sonuçlarını Öğrenmek için Tıklayınız

JANA 20 Şubat Sınav Soru ve Cevaplarını İndirmek içinTıklayınız

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.