Joker adlı karakterin Neden bu kadar ciddisin? repliğini söylediği 2008 yapımı Chriptopher Nolan filmi hangisidir

Joker adlı karakterin Neden bu kadar ciddisin? repliğini söylediği 2008 yapımı Chriptopher Nolan filmi hangisidir
Joker adlı karakterin Neden bu kadar ciddisin? repliğini söylediği 2008 yapımı Chriptopher Nolan filmi hangisidir sorusunun cevabını vereceğiz.

Soru : Joker adlı karakterin Neden bu kadar ciddisin? repliğini söylediği 2008 yapımı Chriptopher Nolan filmi hangisidir

Doğru Cevap: Kara Şövalye

Bu çalışmada söz konusu olan, Christopher Nolan'ın yönettiği Batman üçlemesinin ikinci filmi olan Dark Knight (Kara Şövalye, Christopher Nolan2008) filminde Heath Ledger'ın oynadığı Joker karakteridir.
Kara Şövalye (özgün adı: The Dark Knight), Christopher Nolan'ın yönettiği bir süper kahraman filmidir. DC Comics'in kurgusal karakteri Batman'den uyarlanan 2005 tarihli Batman Başlıyor (Batman Begins) filminin devamıdır. Kara Şövalye'nin senaryosunu Christopher ve kardeşi Jonathan Nolan yazmıştır. Hikâyeyi ise David S. Goyer oluşturmuştur. Filmin olay örgüsü, Bruce Wayne/Batman (Christian Bale), bölge savcısı Harvey Dent (Aaron Eckhart), asistan Rachel Dawes (Maggie Gyllenhaal) ve Polis Komiseri James Gordon'ın (Gary Oldman), onların suçla mücadelelerinin ve yeni tehdit Joker'in (Heath Ledger) etrafında gelişir.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.