Kafeler, internet cafeler, spor salonları ne zaman açılacak

Kafeler, internet cafeler, spor salonları ne zaman açılacak
Corona virüsü nedeniyle spor salonları, kafeler ve internet kafalerin faaliyeti geçici olarak durduruldu. Cafe sahipleri yasakların ne zaman son bulacağını araştırırken Spor salonu, kafeler, internet cafeler ne zaman açılacak tarih belli mi?

Corona virüsü hayatı olumsuz etkilerken vaka sayısı da gün geçtikçe artıyor. İçişleri bakanlığı geçen hafta tedbirler kapsamında kafelerin ve spor salonlarının geçici süreyle kapatıldığını duyurmuştu. Şimdi binlerce iş yeri sahibi Kafeler, internet cafeler, spor salonları ne zaman açılacak? Tarih belli mi? sorusuna cevap bulmaya çalışıyor.

KAFELER NE ZAMAN AÇILACAK?

Kafeler, internet cafeler, spor salonlarının ne zaman açılacağına dair İçişleri Bakanlığı'ndan bir genelge yayımlanmış değil. Yasaklar devam ediyor.

Genelgeler ile; gece kulüpleri, bar, pavyon, diskotek, tiyatro, sinema, gösteri merkezi, konser salonu, nişan/düğün salonu, çalgılı/müzikli lokanta/kafe, gazino, birahane, taverna, kahvehane, kıraathane, kafeterya, kır bahçesi, nargile salonu, nargile kafe, internet salonu, internet kafe, her türlü oyun salonları, her türlü kapalı çocuk oyun alanları (AVM ve lokanta içindekiler dahil), çay bahçesi, dernek lokalleri, lunapark, yüzme havuzu, hamam, sauna, kaplıca, masaj salonu, SPA ve spor merkezleri faaliyetleri geçici süreliğine durduruldu. 

BERBER, KUAFÖR, GÜZELLİK MERKEZLERİ DE KAPATILDI

Yeni tip koronavirüsün (Kovid-19) yayılmasını engellemek ve vatandaşları korumak amacıyla daha önce bazı umuma açık yerlerin faaliyetlerinin geçici süreliğine durdurulması için illere genelgeler gönderen İçişleri Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı ile yapılan değerlendirmeler sonucunda, alınan tedbirlere ilave olarak bir genelge daha gönderdi.

İçişleri Bakanlığı, 81 il valiliğine gönderdiği "Koronavirüs Tedbirleri" konulu ek genelgede, berber, kuaför, güzellik merkezlerinin faaliyetlerinin21 Mart saat 18.00 itibarıyla geçici süreliğine durduruldu.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.