Kantinden yiyecek ve içecek alırken ürünün son kullanma tarihi

Kantinden yiyecek ve içecek alırken ürünün son kullanma tarihi
Kantinden yiyecek ve içecek alırken ürünün son kullanma tarihine bakar mısınız bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Kantinden yiyecek ve içecek alırken ürünün son kullanma tarihine mutlaka bakmalıyız. Yalnızca kantinden değil marketten yaptığımız alışverişlerde de son kullanma tarihine dikkat etmeliyiz.

Son kullanma tarihinin geçmesi demek ürünün bozuk ya da bayatlamış olduğunu bize göstermektedir. Son kullanma tarihi geçen ürün sağlımız açısından son derece risk taşımaktadır. Bozulan gıdaları tüketmek sağlımız için tehdit unsurudur. Tarihi geçmiş ürünler bizleri zehirleyebilir. Çeşitli hastalıklara sebep olabilirler.

Mutlaka ama mutlaka kantinden ya da marketten yiyecek ve içecek alırken son tüketim tarihine bakmalıyız. Tüketim tarihine sayılı gün kalan ürünlerden mümkün olduğunca almamaya özen göstermeliyiz. Arkadaşlarımızı da bu konuda uyarmalı ve dikkatli olmalarını söylemeliyiz.

113
508
153
36
49
283
442
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.