Kar Tatili Veren Üniversiteler 8 Ocak 2013

Kar Tatili Veren Üniversiteler 8 Ocak 2013
İstanbul’da sabah saatlerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle bazı üniversiteler bugün eğitime ara verdi.

Işık Üniversitesi'nden yapılan açıklamada, yoğun kar yağışınedeniyle Işık Üniversitesi Şile Kampüsü’nde bugün eğitime ara verildiğibelirtildi. Bugün yapılacak sınavların ise daha sonra telafi edileceğibildirildi.

Gelişim Üniversitesi ise 7 Ocak Pazartesi günü saat 14.00’den itibaren, 9 Ocak2013 Çarşamba gününe kadar eğitim öğretime ara verdi. Üniversite tatil kararınıinternet sitesi üzerinden duyurdu. 

İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi’nde, yoğun karyağışı nedeniyle eğitim ve öğretime bugün saat 15.00’dan itibaren çarşamba gününe kadar ara verildi.

TATİL EDİLEN ÖZEL OKULLAR

Türkiye genelinde etkili olan kar yağışı İstanbul’u daetkisi altına aldı. Valilik ve Milli Eğitim Müdürlüğü henüz tatil kararı almadıama bazı özel okullar öğleden sonra tatil ettiklerini bildirdi.

Yarın içinse henüz bir karar alınmadı.

İstanbul’da öğleden sonra tatil olan okullar şöyle:
Okyanus Kolejleri
TED İstanbul Koleji
Bahçeşehir Koleji Bahçeşehir ve Florya Şubesi

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.