Kargolar arefe günü ve bayramda açık mı

Kargolar arefe günü ve bayramda açık mı
20 Nisan arefe günü ve bayram tatili boyunca kargo şirketleri çalışıyor mu, en çok sorulan sorular arasında ise bayramda kargo şirketleri çalışıyor mu oldu. Bu sorunun cevabı haberimizin detayında...
Arefe günü PTT ve kargolar çalışıyor mu

Arefe günü yarım gün olduğu için PTT yarım gün çalışacak. Dolayısıyla arefe günü tam gün çalışan kişiler, yarım günlük mesai ücreti alma hakkına sahiptir. Arefe günü yarım gün olması sebebiyle kargo şirketleri de yarım gün çalışıyor ancak bazı kargo firmaları tam gün de çalışabiliyor.

Ramazan Bayramı sebebiyle kargo firmalarının bir çoğu bayram tatili süresinde çalışmayacak. Ancak kargolar, arefe günü olan 20 Nisan Perşembe günü 09.00 ile 12.30 saatleri arasında dağıtım yapacaklar.

Bayram tatili sonrasında kargo alımları ve dağıtımları 24 Nisan 2023 Pazartesi günü kaldığı yerden devam edecek.

Ramazan bayramı'nda kargolar açık mı

Kargolar, Ramazan Bayramı'nın resmi tatil ilan olması sebebiyle 21-22-23 Nisan 2023 tarihlerinde kapalı olacak yani çalışmayacak.

1
0
1
0
1
1
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.