Kayserispor 1—1 Beşiktaş maçı özeti izle 10 Ağustos

Kayserispor 1—1 Beşiktaş maçı özeti izle 10 Ağustos
Kayserispor—Beşiktaş maç sonucu özeti golleri video izle 10 Ağustos

Bu akşam saat 21.00'da Kayserispor ile Beşiktaş karşı karşıya gelecek. Maçı D-Smart ve Smartspor canlı olarak verecek.

KAYSERİ BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA
Maç 10 Ağustos 2012 saat 21.00'da, D-Smard ve Smartspor'da!..

Kayserispor-Beşiktaş maçı, 10 Ağustos'ta Kayseri'de oynanacak. 21:30'da başlayacak maç, naklen ve sadece D-Smart 77. Kanal Smart Spor'da ekrana gelecek.

Transfer döneminde Amrabat'ı Galatasaray'a, Hasan Ali'yi Fenerbahçe'ye gönderen Kayserispor, birçok yıldızıyla yollarını ayıran ve yepyeni bir kadroyla mücadele edecek Beşiktaş'ı Kayseri'de konuk edecek.

Bir dönem Beşiktaş'ta oynamış Bobo ve son olarak Arjantin'li Mouche ile kadrosunu güçlendiren Kayserispor'un, Escude ve McGregor'lu Beşiktaş ile oynayacağı maç, 10 Ağustos Cuma günü, saat 21.30'da D-Smart 77. Kanal Smart Spor'dan naklen yayınlanacak.

KAYSERİSPOR-BEŞİKTAŞ: 1-1

Yeni sezon öncesinde Kayserispor ile Beşiktaş hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Kayseri Kadir Has Stadı'nda oynanan karşılaşma 1-1'lik beraberlikle sona erdi.
Kayerispor'un golünü 2. dakikada Cristian Riveros, Beşiktaş'ın golünü ise 66. dakikada Olcay Şahan kaydetti.
Gol: Dk. 2 Riveros (Kayserispor), Dk. 65 Olcay (Beşiktaş)

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.