Kim Milyoner Olmak İster’de 1 milyon liralık soru ne zaman açılacak

Kim Milyoner Olmak İster’de 1 milyon liralık soru ne zaman açılacak
Milyonlarca kişi tarafından yıllardır heyecanla izlenen Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında 1 milyonluk soru ilki yaşandı. 19 yaşındaki Arda Bey, 1.000.000 TL değerindeki 12. soruyu görmeye hak kazandı.

Kim Milyoner Olmak İster’de uzun zaman sonra ilk kez 19 yaşındaki Arda, dev ödüllü soruyu görme şansını elde etti. Sosyal medyada gündem olan genç Arda’nın “Param olmadığı için senede sadece 150 kitap okuyabiliyorum” sözleri ise duygulandırdı.

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında 1 milyon TL’lik soruya kadar ulaşan Arda Ayten ile ilgili bilgiler merak ediliyor. Peki Arda Ayten kimdir? Arda Ayten nerelidir? Arda Ayten kaç yaşındadır? İşte Arda Ayten ile ilgili detaylar…

ATV'nin sevilen yarışması Kim Milyoner Olmak İster'in 29 Haziran Cumartesi günü yayınlanan yeni bölümüne Kahramanmaraş Tıp Fakültesi öğrencisi 19 yaşındaki Arda Ayten damgasını vurdu. Teker teker soruların hepsine doğru yanıt vererek 12. soru yani 1 milyon TL’lik soruya kadar ulaşan Arda Ayten ile ilgili bilgiler vatandaşlar tarafından merak ediliyor. 

Kim Milyoner Olmak İster adlı yarışmada 15 bin TL’lik soruya kadar doğru yanıt veren, 15 bin TL’nin ardından da Kaşgâr şehri nerede? Kült kelimesinin Latince kökeninin anlamı, Ereğli belediye eski başkanı Halil Posbıyık, hangi hayvan karbonu elmasa çevirebilecek güçteki basınca dayanır ve Heredotos’a göre Mısırlılar, ilk insanları araştırdıkları deneydeki çocuklar kimlerin dilindeki Bekos yani ekmek dedikleri için ilk insanları onlar olarak kabul etmişlerdir? sorularını da kayıpsız geçen Arda Ayten, 1 milyon TL’lik soruya kadar ulaştı. 

1.000.000 TL değerindeki soruyu görmeye hak kazanan Arda Bey'in duygusal hikayesi...

19 yaşında İskenderun’da oturan Arda Ayten, annesi bakıyor. 

Çok fazla masrafı olmadığını ve en çok kitaplara masraf yaptığını anlatan Arda Ayten, doktor olan teyzesinin kendisine yardım ettiğini söyledi

Arda Ayten, bu yıl toplamda 100 geçik kitap okuduğunu da sözlerine ekledi. Arda Ayten, 1 milyon TL’lik soruyu göreceği esnada yarışmanın süresi bitti ve 1 milyon TL’lik soru bir sonraki yarışmaya kaldı. 

4 tane kitap yazdığını söyleyen Arda Ayten’in en büyük hayali ise okudukları kitapları kendi dillerinde de okumak…

1 milyon liralık soru yayınlanacağı sırada ise yarışmanın süresi bitti. 1 milyonluk soru gelecek programda açılacak.

Yarışmacıya sorulan sorular;

250.000 TL'lik sorunun cevabı için tıklayınız

125.000 TL'lik sorunun cevabı için tıklayınız

60.000 TL'lik sorunun cevabı için tıklayınız

30.000 TL'lik sorunun cevabı için tıklayınız

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.