Kiralık katilin kendisinden tekrar düşünmesini istemesi üzerine vazgeçen sanatçı kimdir

Kiralık katilin kendisinden tekrar düşünmesini istemesi üzerine vazgeçen sanatçı kimdir
İntihar etmesindense öldürülmüş olmasını ailesinin daha kolay atlatacağını düşünüp kiralık katil tutmaya kalkan fakat kiralık katilin kendisinden tekrar düşünmesini istemesi üzerine vazgeçen kimdir sorusunun cevabını vereceğiz.

Soru : İntihar etmesindense öldürülmüş olmasını ailesinin daha kolay atlatacağını düşünüp kiralık katil tutmaya kalkan fakat kiralık katilin kendisinden tekrar düşünmesini istemesi üzerine vazgeçen kimdir

A- Angelina Jolie
B- Julia Roberts
C- Madonna
D- Adele

Doğru Cevap: Angelina Jolie

Angelina Jolie henüz küçük yaşlarda depresyon atakları geçirdi ve iki kez intihar etmeyi planladı. Genç yaşlarda intihara meyilli bir depresyon geçiren güzel oyuncu, 19 ve 22 yaşlarında iken kendini öldürmesi için kiralık katil tutmaya kalkıştı.
Bir röportajında, çocukluk ve gençlik yıllarında ağır ruhsal sorunlar yaşadığını açıkladı. İntihar fikri, yaşadığı depresyonun en somut belirtilerinden biriydi. 14 yaşında okuldan atılan Angelina, bıçak koleksiyonu yapıyor, “yaşadığını hissetmek” için kendini bıçakla kesiyor ve bir kiralık katille kendisini öldürmesi için görüşmeye çalışıyordu.

3
0
2
0
0
1
1
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.