Kızılay Personel alımı nasıl yapılır, iş başvuru şartları nelerdir

Kızılay Personel alımı nasıl yapılır, iş başvuru şartları nelerdir
Kızılay Personel alımı nasıl yapılır. İş başvurusu şartları nelerdir, Kızılay iş ilanları nerede yayımlanır, nasıl başvuru yapılır?

Dünyada birçok Hristiyan ülkesinde Kızılhaç olarak faaliyetlerini sürdüren ülkemizde ve birçok Müslüman ülkesinde Kızılay olarak hizmet vermekte olan bu kurum genel olarak Uluslararası kuruluşlar ile entegre bir şekilde çalışarak yardım hizmetlerini vermektedir. Birçok çalışan bulunan bu kurum uluslar arası destekler ile birlikte çalışanların maaşlarını ödemekte ve zamanlı zamansız, mesaili, mesaisiz bir şekilde çalışmalarını devam ettirmektedir.

Kızılay çalışanları bazen 6 ay veya 1 yıllık periyotlar ile Afet bölgelerine giderek burada çadırlar kurmakta sıcak yemek yapılmasına destek sunmakta ve yardıma muhtaç insanların her türlü ihtiyaçlarının karşılanmasına destek vermektedir Bu yönü ile baktığımız zaman Kızılay personeliolmak sadece maddi değil, manevi olarak da büyük bir sorumluluk anlamına gelmektedir. Bu yazımızda siz değerli kullanıcılarımıza Kızılay iş ilanları ile ilgili bilgiler vereceğiz. Nasıl yayımlanır, kızılay çalışma koşulları nelerdir, Emeklilik işlemleri ve diğer detaylar hakkında bilgiler vereceğiz. 

Türk Kızılayı İnsan Kaynakları Birimi

Türk Kızılay İnsan Kaynakları biriminin asıl amacı bütün fonksiyonları ile penceresi dünyaya açmış, yaratıcı, yenilikçi, kaliteyi destekleyen ve kusursuz işlemesini sağlayan, tüm çalışanları ile birlikte mutlu olabileceği bir ortam yaratan, çalışanlarının mesleki ve kişisel gelişimlerine destek sağlayarak çalışanlarına kurumsal aidiyet duygusunu kazandırabilecek bir oluşumu ortaya çıkarmaktır. Böylelikle mutlu bir ortam ve mutlu bir yaşam oluşacaktır. 

Türk Kızılayı İş Başvurusu ve Personel Alım Süreci

Türk Kızılay personel alımı sürecinde insan kaynakları birimi son derece aktif bir şekilde sürece katılmaktadır. Çok farklı alanlarda yapılan alımlara başvuru yapabilmek için Kızılay iş ilanlarında belirtilmiş tüm şartların sağlıklı bir şekilde taşınıyor olması gerekmektedir. Kızılay da çalışabilmek için birçok pozisyonda minimum 2 yıllık Ön lisans mezunu ve çoğunlukla üniversite mezunu olmak gerekmektedir. 

Personel Oryantasyonu (Uyum)

Kızılay’da çalışacak personeller başlamadan önce işleri ile ilgili bilgi sahibi olabilmeleri için bilgilendirmeler yapılarak seminerler düzenlenmektedir. Personel memnuniyeti arttırmak ve yeni çevreye rahatça adapte olmalarını sağlamak amacıyla kapsamlı uyum sağlama süreci uygulanmaktadır. Oryantasyon sürecinin en önemli ayrıntılarından biri  Türk Kızılayı Tanıtım  ismi olarak lanse edilen giriş programıdır. Bu şekilde Kızılay iş sürecine dönük tüm bilgileri almış olacaksınız. 

Kızılayda Performans ve Ücret Ödemeleri

Türk Kızılayı Performans ve ücret yönetim Sistemi, çalışan performanslarından, kurumsal performansa doğru yol alan bir yapıyı baz almıştır.Bu anlamda performans değerlendirmesi senede iki defa yapılmaktadır. Performansa bağlı motivasyon düşüşleri ve diğer ayrıntılar birlikte değerlendirilmektedir. Ücret ödemeleri de performans ile bağlantılı olsa da pozisyon niteliklerine göre değişkenlik gösteren doyurucu seviyelerdedir. Kızılay personel maaşları minimum 4.000 ile 10.000 TL arasından değişkenlik göstermektedir.  

Kızılayda Eğitim ve Çalışma Ortamı

Kazılay bünyesinde çalışan veya çalışacak olan Personellerin mesleki ve kişisel gelişimleri çok fazla önemsenmektedir. Hedeflerini başarmak için çalışan her personeli gelişimi için imkanlar yaratılmaktadır. Kızılay’ın hedeflerine ulaşması ve amaçlarını gerçekleştirmesi, çalışanların değişimlere, gelişimlere ve yeni teknolojilere uyumunun sağlanması bir biri ile bağlantılı konular olduğu için çalışma ortamında eğitim faaliyetleri sürekli olarak desteklenmektedir. 

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
1 Yorum