KPSS 2013 Alan Bilgisi Sınavı ÖSYM - KPSS Alan soruları ve cevapları

KPSS 2013 Alan Bilgisi Sınavı ÖSYM - KPSS Alan soruları ve cevapları
KPSS alan sınavı, kpss alan puan hesaplama, KPSS alan sınavı soruları, KPSS alan sınav cevap anahtarı, kpss alan sınavı konu dağılımı hakkındaki bilgilere egitimsistem.com üzerinden bulabilirsiniz.

Memur adayları bugün ÖSYM'nin düzenlemiş olduğu KPSS alan sınavına giriyorlar. 2013 KPSS alan sınavı sabah oturumu tamamlandı.

2013 KPSS alan sınavı soruları ve cevapları ÖSYM tarafından açıklandı takdirde sitemiz üzerinden soru ve cevap anahtarına ulaşabilirsiniz.

Öğretmen adayları dün KPSS A Grubu ve Öğretmenlik Sınavına girmişlerdi. Dünkü gerçekleşen KPSS sınavı ile ilgili ÖSYM şuana kadar resmi bir açıklama da bulunmadı.

ÖSYM tarafından düzenlenen 2013 KPSS Öğretmenlik ve kamudaki A grubu kadrolar için düzenlenen Kamu Personeli Seçme Sınavı'nın (KPSS) genel kültür ve genel yetenek testlerinin yer aldığı sabah oturumu sona erdi.

HAFTAYA ÖABT YAPILACAK

Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT), Milli Eğitim Bakanlığı öğretmen atamalarına katılacak öğretmen adayları için, alanlarına bağlı bulunarak, zorunlu olmak şartıyla tek oturumda 14 Temmuz 2013'te yapılacak.ÖABT'de ise 40 soruluk Alan Bilgisi Testi, 10 soruluk Alan Eğitimi Testi bulunacak. ÖATB ise 75 dakika içinde yapılacak.

KPSS Lisans 2013 Sınavı Soru ve Cevapları (Soru ve cevapların 9 veya 10 Temmuz 2013'de açıklanması bekleniyor. Soru ve cevaplar yayımlandığında bağlantı aktif hale gelecek) 

Önemli Not: ÖSYM son zamanlarda sonraki hafta sınav varsa sınav soru ve cevapları 1 hafta sonra açıklıyor. Önümüzdeki hafta sonu ÖABT - Öğretmenlik Alan Bilgisi Sınavı olduğu için bu hafta sınav soruları açıklanmayabilir.

2013 Genel Yetenek-Genel Kültür Testi ve Cevap Anahtarı için tıklayınız.

2013 Eğitim Bilimleri Testi ve Cevap Anahtarı için tıklayınız

2013 A Grubu Cevap Anahtarı için tıklayınız

KPSS Eğitim Bilimleri Puan Hesaplama için tıklayınız

KPSS Eğitim Bilimleri Soru Paylaşımları için tıklayınız

EgitimSistem.Com - Özel Haber

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.