KPSS başvuru süresi uzatılacak mı?

KPSS başvuru süresi uzatılacak mı?
KPSS başvuru süresi uzatılacak mı?

KPSS başvuru süresi uzatılacak mı? Gelişmeler olduğunda sitemizde yayınlanacak.

ÖSYM'den son açıklama aşağıdaki gibidir. (27 Kasım)

Bazı Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Kadro ve Pozisyonlarına
Yerleştirme Yapmak İçin Adaylardan Tercih Alınması (2012 KPSS-2012/2) :
Tercih Süresinin Tamamlanması

19 Kasım 2012 tarihinde başlayan 2012 KPSS-2012/2 tercih işlemleri, 28 Kasım 2012 tarihinde sona erecektir. Tercih gönderme süresi uzatılmayacaktır. Bu nedenle adayların, tercihlerini Başvuru Merkezi aracılığıyla göndereceklerse süresi içinde bir Başvuru Merkezine gitmeleri; tercihlerini internet üzerinden bireysel olarak yapacakların ise “Tercihleriniz sistem tarafından başarıyla kabul edilmiştir.” uyarısını mutlaka görmeleri ve yazıcıdan Tercih Listesinin bir dökümünü alarak saklamaları gerekmektedir.

Tercih işlemlerini tamamlayan tüm adayların tercih bilgilerini, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.trİnternet adresinden tercih süresi içinde kontrol etmeleri ve yerleştirme işleminin diğer aşamalarında gerekebileceğinden yazıcıdan tercih kayıt bilgilerinin bir dökümünü alarak saklamaları önemle hatırlatılır.

Adaylara duyurulur.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.