Kültür Varlıklarını Koruma ve Onarım Taban Puanları

Kültür Varlıklarını Koruma ve Onarım Taban Puanları
2020 TYT–AYT (YKS)’ye girenler aşağıda yer alan 2019 Kültür Varlıklarını Koruma ve Onarım taban puanları, Kültür Varlıklarını Koruma ve Onarım Başarı Sıralaması ve kontenjanları aşağıdan öğrenebilirsiniz.

2020 TYT–AYT (YKS)’ye girenler aşağıda yer alan 2019 Kültür Varlıklarını Koruma ve Onarım taban puanları, başarı sıralamaları ve kontenjanları aşağıdan öğrenebilirsiniz. Bu puanlar son yılın Üniversitesi yerleştirme puanlarına göre elde edilmiş olup 2020 TYT ve AYT yani YKS ye girip tercih yapacak olan üniversite adayları bu başarı sıralamalarını göz önünde bulundurmalılar.

2020 YKS'ye girenler aşağıda yer alan Kültür Varlıklarını Koruma ve Onarım Bölümü taban puanları, başarı sıralamaları ve kontenjanları aşağıdan öğrenebilirsiniz.

Kültür Varlıklarını Koruma ve Onarım bölümü hangi üniversitelerde var : Yıldız Teknik, Ankara, Ankara Hacı Bayram Veli ve Pamukkale Üniversitesi.

Kültür Varlıklarını Koruma ve Onarım bölümü hangi puan türü ile öğrenci alıyor : EA

# Not-1: Bu sayfadaki veriler bilgilendirme amaçlıdır. Tercih yapmadan önce ÖSYM'nin son yayınladığı kılavuzu inceleyip ona göre tercih listenizi hazırlayınız.

# Not-2: Bu haberimizi cep telefonu ile okuyorsanız tabloyu tam olarak görebilmek için yatay ekran okuyunuz.

Kültür Varlıklarını Koruma ve Onarım Bölümü 2019 Taban Puanları ve Başarı Sıralaması :

Üniversite Adı Bölüm Puan Türü Kont. Taban Puanı Başarı Sırası
YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Kültür Varlıklarını Koruma ve Onarım EA 30 279,76321 327776
ANKARA ÜNİVERSİTESİ Kültür Varlıklarını Koruma ve Onarım EA 40 239,18650 626947
ANKARA HACI BAYRAM VELİ ÜNİVERSİTESİ Kültür Varlıklarını Koruma ve Onarım EA 40 232,80396 691796
PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ Kültür Varlıklarını Koruma ve Onarım EA 30 Dolmadı Dolmadı

Kaynak:Eğitim Sistem

2
0
1
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
1 Yorum