KYK yurt internet kotası ne zaman yenilenir

KYK yurt internet kotası ne zaman yenilenir
KYK yurt internet kotası ne zaman yenilenir konu ile ilgili detaylı bilgilere yazımızın devamından okuyabilirsiniz.

Soru : KYK yurt internet kotası ne zaman yenilenir?

Cevap : Kredi Yurtlar Kurumu tarafından öğrencilere verilen barınma ve yemek hizmeti yanı sıra bir de internet hizmeti verilmekte. Bununla birlikte KYK yurtlarında kalan öğrencilere geçtiğimiz yıllarda 16 GB iken artık her ay 32 GB internet kullanma hakkı sunulmuştu. Öğrenciler, kotalarını doldurduklarında internete girmeye devam edebilseler dahi internet oldukça yavaşladığından pek çok işlemlerini ne yazık ki KYK wifi ile gerçekleştiremiyorlar.

KYK’nın öğrencilere tanımış olduğu internet her ayın birinde gece saat 00:00’da yenileniyor. Yani wifi hakkınızı bu tarihe kadar kullanabilirsiniz. Daha sonrasında geçmiş hakkınız sıfırlanarak yeni hakkınız tanımlanıyor. İnternet kotanızı bittiğinde herhangi bir ek kota alamazsınız. Ek ücret ödemek isteseniz dahi kotanızı artırmanız mümkün değildir. KYK internet kotası her ayın 1’inde yenilenir ve kotanızı ayın 1 ile 30 arasında kullanabilirsiniz. KYK wifi kotanız yenilendiğinde diğer aydan haklarınız devretmez.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.