LYS Yabancı Dil birincisi Bahçeşehir Koleji'nden

LYS Yabancı Dil birincisi Bahçeşehir Koleji'nden
Bahçeşehir Koleji Fen ve Teknoloji Lisesi öğrencisi Oğuzhan Özer Lisans Yerleştirme Sınavı’nda (LYS) yabancı dilde (İngilizce) 500 tam puanla Türkiye birincisi olurken, farklı puan türlerinde ilk 100’de 10 öğrenci 46 derece, ilk 500’de 29 öğrenci 83 derec

2013 LYS’DE TÜRKİYE’NİN DAHİLERİNDEN YİNE BÜYÜK BAŞARI!

  • YABANCI DİLDE (İNGİLİZCE) 500 TAM PUANLA BİRİNCİLİK
  • İLK 100’DE 10 ÖĞRENCİ, 46 DERECE
  • İLK 500’DE 29 ÖĞRENCİ, 83 DERECE

‘’Dünya Okulu’’ Bahçeşehir Koleji’nin Liseleri bütün bir yıl boyunca bilim, robotik, patent yarışmalarında elde ettiği üstün başarıları akademik alanda da sürdürdü; başarılarını LYS şampiyonluğu ile taçlandırdı…

Bahçeşehir Koleji  Liseleri 2013 mezunları LYS’de tüm rekorların sahibi olurken, yurt dışında dünyanın en saygın üniversitelerinden de burs daveti almayı başardı…

Bahçeşehir Koleji Fen ve Teknoloji Lisesi’nde Oğuzhan Özer Yabancı Dil’de (İngilizce) 500 Tam Puanla Türkiye Birincisi olurken, farklı puan türlerinde ilk 100’de 10 öğrenci 46 derece, ilk 500’de 29 öğrenci, 83 derece  elde etti. Bahçeşehir Koleji  bu sonuçlarla LYS’nin en başarılı lisesi oldu.

Yabancı Dil’de (İngilizce) 500 Tam Puan alarak Türkiye Birincisi olan Oğuzhan Özer ise sınavda yabancı dil soruları için özel olarak çalışmadığını belirterek, ‘’Bahçeşehir Koleji Fen ve Teknoloji Lisesinde 5 yıldır aldığım İngilizce eğitim, sınav başarımın asıl nedenidir… Bunun dışında düzenli ve disiplinli çalışmak ve doğru yönlendirilmek başarıyı getiriyor. Sonucu duyunca çok mutlu oldum’’ diye konuştu.

Bahçeşehir Koleji Fen ve Teknoloji Lisesi Müdürü Tolga Yıldız, öğrencileri kaliteli eğitimin, sosyal sorumluluk projelerinde sürekli yer almalarının, bilim olimpiyatlarında gösterdikleri yüksek başarıların ve sunulan doğru rehberlik hizmetinin başarı için gerekli altyapıyı sağladığını ifade ederken, ‘’Bahçeşehir Koleji olarak öğrencilerimizi hayata birkaç adım önde hazırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz’’ diye konuştu.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.