Magazin Outlet AVM Çalışma Saatleri

Magazin Outlet AVM Çalışma Saatleri
Magazin Outlet AVM açılış kapanış saatleri ve iletişim bilgilerini yayınlayacağız

Magazin Outlet  AVM her gün sabah saat onda (10.00) açılıyor, gece saat ona kadar (22.00) aralıksız hizmet veriyor.

Magazin Outlet AVM Çalışma Saatleri Hakkında Merak Edilenler

Magazin Outlet  AVM açılış saati nedir?

Magazin Outlet AVM saat 10:00 da açılıyor.

Magazin Outlet AVM kapanış saati nedir?

Magazin Outlet AVM saat 22:00 da kapanıyor.

Magazin Outlet AVM öğle tatili saati nedir?

Magazin Outlet AVM öğlen tatili vermeden çalışan bir alışveriş merkezidir.

Magazin Outlet AVM İletişim Bilgiler

Adres :   Ataevler Mh. Emlak Cd. No:19 Nilüfer/Bursa
Tel :   0224 441 74 70
Fax :   0224 441 74 64

Magazin Outlet Alışveriş Merkezi ve Basın Kültür Sarayı 
Magazin Outlet Center Bursa'da alışverişin yeni adresi olacak.Magazin Outlet Center toplam 24.000 metrekare alan üzerinde, 4.500 metrekare çarşı alanı,14.500 metrekare kiralanabilir alan ve 350 araç kapasiteli otoparkı ile yaşam,kültür ve eğlence merkezidir.Magazin Outlet Center da toplam 58 mağaza  faaaliyet gösterecektir.4 sinema salonu, 4 adet fast food alanı mevcuttur.

Bursa ve Nilüfer içerisindeki en büyük market olması planlanan şaypa 4.000 metrekarelik mağazasıyla Magazin Outlet Center içinde yer alacak. 
Magazin Outlet Center'ın yer aldığı Basın Sarayı'nda Türkiye'de bir ilk olan  Bursa Gazeteciler Cemiyeti Basın Müzesi bulunacaktır.Nikah salonu da bulunacak.Özellikle öğrencilerin ve gençlerin yararlanması için büyük bir kütüphane de hizmete girecek basın sarayında.Ayrıca 1000 kişilik kongre,tiyatro,konser etkinliklerinin yapılacağı büyük bir salon yer alacak.Bütün bunların yanısıra bir restoran ve bar da mevcut.6. katta ise açık hava,bahar ve yaz etkinlikleri için kullanılacak büyük bir teras yer alıyor.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.