Makro Market çalışma saatleri

Makro Market çalışma saatleri
Hipermarket ve süpermarket mesai saatleri rehberinden Makro çalışma saatleri ve Makro marketleri açılış – kapanış saatleri ile ilgili bilgileri aşağıdan edinebilirsiniz.

Marketlerin yaz dönemi çalışma saatleri ve kış dönemi çalışma saatleri farklılık göstermektedir.

MAKRO MARKET ÇALIŞMA SAATLERİ – KAÇA KADAR AÇIK

Saat kaçta açılıyor? 09:00
Saat kaçta kapanıyor? 21:00
Hangi günlerde? Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma, Cumartesi, Pazar.
Haftasonları açık mı? Cumartesi ve pazar günleri açık. Ayrıca bayram ve resmi tatillerde de açık.
Hakkında kısaca bilgi: Türkiye genelinde onlarca mağazası bulunan bu market zincirinin aynı zamanda alışveriş merkezi şubeleri de bulunmaktadır. AVM içinde yer alan süpermarketler, AVM’lerin açılma ve kapanma saatlerine uymakla beraber, Makro Market sabah kaçta açılıyorsa o akşam kaçta kapanıyor. (Sabah 9 Akşam 9)

Makro Market 16 Mart 2018 tarihinde el değiştirdi. Migros, 53'ü İstanbul ve 3'ü Tekirdağ'da bulunan 56 adet Uyum mağazası ile Antalya'da işletilen 17 adet Makro Market mağazası 105 milyon lira bedelle devraldı.

Makro Market Bayramda Açıkmı? 

Makro Market, Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramında genellikle bayramın ilk günü kapalıdır. Ancak diğer günleri müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor. Makro Market ayrıca 1 Mayıs, 19 Mayıs, 23 Nisan, 29 Ekim, 30 Ağustos, 15 Temmuz, 1 Ocak gibi resmi tatil günlerinde ise açıktır.

İşte ülkemizin yerli markası MAKROMARKET;

Müşterimizin rahat, ferah, modern mağazalarımızda; aradıkları bütün ürünleri satın almaları ve hizmet kalitesini bulmaları, alışverişlerini, kahve tadında bir keyfe dönüştürmeleri en büyük hedefimizdir.

Biz müşterilerimiz; 55.000'i aşan zengin ürün çeşidimizle Hep Kaliteli Ürünleri Hep Ucuz fiyatlarla sunuyoruz. Mağazalarımızda daima müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hep daha iyiyi amaçlıyoruz.

Aktif üye sayısı bir milyonun üzerine çıkan örnek projemiz Makro Kart Gold; müşterilerimize şok indirimli ürünler, çapraz promosyonlar ve birçok sürpriz hediyelerden yararlanma imkanı sağlar.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.