Makro Market Şubeleri Adresleri – Makromarket Telefonları

Makro Market Şubeleri Adresleri – Makromarket Telefonları
”Bu ülkenin marketi” sloganıyla hizmet veren Makro Market şube sayısı ve Makro marketleri adresleri, telefon numaraları ve diğer iletişim bilgileri aşağıda yer almaktadır.

MAKRO MARKET MAĞAZALARI ADRESLERİ VE ŞUBE SAYISI

Ankara merkezli ulusal süpermarketler zinciri olan Makro Süpermarketleri, Ankara, Konya, Kayseri, Malatya, Mersin, Yozgat, Ordu, Antalya, Bolu, Karaman, Kırıkkale ve Samsun şehirlerinde olmak üzere toplam 173 mağaza sayısı sahibidir. Makro Marketleri, İstanbul’da Avrupa yakası ve Anadolu Yakası’nda da hizmet vermekteydi. Ancak önce bu marketler, Uyum Marketleri olarak isim değiştirdi daha sonra da tamamen kapatılarak yerini, yerel süpermarket zincirlerine bıraktı.

Ancak İstanbul’da faaliyet göstermemesine rağmen, Anadolu’nun özellikle büyük şehirlerinde faaliyetlerine devam etmekle beraber, çekilişler, indirimler, kampanyalar ve fırsatlar ile adından söz ettirmekte, müşteri portföyünü genişletmektedir. Peki Makromarket İstanbul şubeleri tekrar açılacak mı? İleride tekrar İstanbul’a dönüp dönmeyeceği bilinmeyen süpermarketler zincirinini, alışveriş merkezleri içerisinde de şubeleri bulunmaktadır. Makromarket şubeleri’nin, Migros’a bağlı hizmet veren butik market Macrocenter market ile bir ilgisi bulunmamaktadır.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.