Malmoth adlı canavarla mücadelesini anlatan çizgi film hangisidir

Malmoth adlı canavarla mücadelesini anlatan çizgi film hangisidir
Bir uçak kazasında yürüme yetisini kaybeden küçük bir kızın gece rüyalarında Malmoth adlı canavarla mücadelesini anlatan çizgi film hangisidir sorusunun cevabını vereceğiz.

Soru : Bir uçak kazasında yürüme yetisini kaybeden küçük bir kızın gece rüyalarında Malmoth adlı canavarla mücadelesini anlatan çizgi film hangisidir  

A- Clementine
B- Pocahontas
C- Heidi
D- Clara

Doğru Cevap: Clementine

Hayal etmenin bize çok da bir şeyler kazandırmayacağını bas bas bağıran çizgi filme. Clementine, muhteşem bir jenerik müziği ile başlar, alevler içinde bir melek ile taçlanır ve hiçbir şey olmamış gibi biterdi. Bu çizgi film sayesinde umut etmekten, hayal kurmaktan uzak durur olduk. Halbuki izleyince tam tersi hisler ile dolup taştığımızı zannediyorduk. 
Küçük ayrıntıları bir kenara bırakıp Clementine’e dönelim. Kendisi bir uçak kazasında yürüyemez hale gelmiştekerlekli sandalyeye mahkum olmuştur -ki bu uçak kazası da, tüm iblisliklerin başını çeken Malmot‘un işidir-. İşte tam bu andan sonra çocukların gece uyuyamamasına neden olacak olaylar bir bir yaşanmaya başlar. Clemenentine her gece uyuduğunda Hemera sayesinde -kendisi balonuyla gelen, perimiz oluyor- zaman yolculuğuna çıkar ve Malmot’un şirretliklerinden tüm ahaliyi korumaya çalışır.

Kaynak:Eğitim Sistem

1
1
1
1
1
1
1
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.