Mantık; Sabri vurursa gol olur şeklindeki ifadenin tersi hangisidir

Mantık; Sabri vurursa gol olur şeklindeki ifadenin tersi hangisidir
Matematik dersi müfredatında yer alan Mantık ünitesinde öğretilen bilgilere göre Sabri vurursa gol olur şeklindeki ifadenin tersi hangisidir sorusunun cevabını vereceğiz.

ATV’nin vazgeçilmez yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster? 20 Temmuz 2023 Perşembe yeni bölümü ile ekranlarda izleyicileri ile buluştu. Kenan İmirzalıoğlu’nun sunumu ile yayınlanan yarışmada yarışmacıya sorulan Matematik dersi müfredatında yer alan Mantık ünitesinde öğretilen bilgilere göre Sabri vurursa gol olur şeklindeki ifadenin tersi hangisidir sorunun cevabı merak konusu oluyor.

Soru : Matematik dersi müfredatında yer alan Mantık ünitesinde öğretilen bilgilere göre Sabri vurursa gol olur şeklindeki ifadenin tersi hangisidir

A- Sabri vurursa gol olmaz
B- Gol olursa Sabri vurur
C- Sabri vurmazsa gol olmaz
D- Sabri vurmazsa gol olur

Doğru Cevap: C- Sabri vurmazsa gol olmaz

5
59
2
1
2
1
1
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.